Eekhoorntjesbrood
Gepaneerd eekhoorntjesbroodIngrediënten:
|
Bereiding: Paddestoelen afwrijven met toiletpapier, wassen, uit laten lekken en in plakken van 0,5 a 1 centimeter snijden. Zout en peper over strooien. Het ei door het broodkruim roeren. Het eekhoorntjesbrood door de eimassa halen en bakken. |
Paddestoelen-tutti-fruttiIngrediënten:
|
Bereiding: Paddestoelen schoonmaken, wassen, uit laten lekken en in stukjes snijden. 10 - 15 minuten in hete olie fruiten en afmaken met peterselie, peper, zout en een paar druppels citroensap. Deze paddestoelen-tuttifrutti opdienen op slablaadjes met een schijfje citroen. |
PaddestoelenomeletIngrediënten:
|
Bereiding: Paddestoelen schoonmaken, wassen, uit laten lekken en in plakjes snijden. Ui fijnhakkenen in de boter fruiten. Paddestoelen en peterselie erbij doen en war peper en zout toevoegen. Net zolang sloven tot alle vloeistof net is verdampt. Klop de eieren met een beetje zout los, giet dit over de paddestoelen en laat dele paddestoelomelet even stollen. |